Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2010

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2010.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Acer, Παρουσιάζει 7 ιντσών και 10,1 ιντσών Android tablets


Η Acer μπαίνει δυνατά στην μάχη των tablets με δύο καινούργια. Τα όνομά τους δεν τα γνωρίζουμε, μόνο τα χαρακτηριστικά τους. Το ένα από τα δύο tablets έχει οθόνη 7 ιντσών και το άλλο 10,1 ιντσών. Και τα δύο όμως έχουν την ίδια ανάλυση, 1280×800 pixels.

Το μοντέλο με την μεγαλύτερη οθόνη τρέχει ένα διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz, έξοδο HDMI και έχει υποστήριξη Adobe Flash 10.1 στο broswer.

Στο πίσω μέρος του το tablet με τις 10,1 ίντσες φιλοξενεί μια φωτογραφική μηχανή 5 Megapixel και μια δεύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος για video chat η οποία τραβάει HD βίντεο.

Το tablet των 7 ιντσών έχει μια διαφορά. Διαθέτει έναν ισχυρότερο επεξεργαστή οποίος είναι διπύρηνος με τη ταχύτητα να φτάνει στα 1.2 GHz.

Πηγή: Geeky Gadgets

Μοιράσου το με τους φίλους σου: