Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Adblock Browser Κυκλοφόρησε Επίσημα Στο Google Play Store

Adblock Browser

Η Eyeo που έχει δημιουργήσει το Adblock Plus για τα PC τώρα κυκλοφόρησε επίσημα τον Adblock Browser για το Android. Όπως θα περιμένατε από έναν τέτοιο φυλλομετρητή, ο Adblock Browser φορτώνει τις ιστοσελίδες χωρίς τις διαφημίσεις τους, όπως και το Adblock Plus στα PC.

Χάρη στο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων, οι χρήστες καταναλώνουν λιγότερα δεδομένα, οι ιστοσελίδες ανοίγουν γρηγορότερα και το σερφάρισμα είναι ασφαλέστερο. Ακόμη και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται κατά 20% επειδή το κινητό/tablet δεν πρέπει να αναπαράγει διαφημίσεις, σύμφωνα με την εταιρία.

Παλιότερα η Eyeo είχε κυκλοφορήσει στο Google Play Store το Adblock Plus που μπλόκαρε τις διαφημίσεις με έναν διαφορετικό τρόπο, μη-αποδεκτό από τη Google, και έτσι αφαιρέθηκε από το κατάστημα μαζί με άλλα παρόμοια apps. Τώρα επανακυκλοφόρησε σαν browser που βασίζεται στον Firefox. Μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: