Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Adblock Browser: Κυκλοφόρησε Ο Browser Χωρίς Διαφημίσεις Στο Android

Η Adblock Plus, η εταιρία που έχει κυκλοφορήσει τα ομώνυμα πρόσθετα στους browsers για PC, κυκλοφόρησε τον νέο Adblock Browser για Android και όπως καταλαβαίνετε μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Ο νέος φυλλομετρητής της εταιρίας δεν έχει αναπτυχθεί από την αρχή, αλλά βασίστηκε στον Firefox για Android του οργανισμού Mozilla. Μπλοκάρει τις διαφημίσεις αυτόματα χωρίς κάποια ρύθμιση και αυτό οδηγεί σε ταχύτερη φόρτωση των ιστοσελίδων, μικρότερη κατανάλωση δεδομένων, μειωμένο κίνδυνο από πιθανό malware κρυμμένο στις διαφημίσεις και σε μερικές περιπτώσεις σε εξοικονόμηση μπαταρίας.

Η εταιρία υπολογίζει ότι μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει τη τελική έκδοση του Adblock Browser, αλλά αργότερα θα συνεχίσει την υποστήριξη αναβαθμίζοντας τον χρησιμοποιώντας τη τελευταία έκδοση του Firefox και προσθέτοντας περισσότερες επιλογές μπλοκαρίσματος των διαφημίσεων και ιστοσελίδων που παρακολουθούν τον χρήστη.

Για να κατεβάσετε τον browser θα πρέπει να κάνετε είσοδο στο επίσημο group στο Google+ όπου θα βρείτε συνδέσμους για τη λήψη αλλά θα έχετε και δυνατότητα αποστολής της άποψής σας ή προβλημάτων. Άμα δεν έχετε προφίλ στο Google+ μπορείτε να βρείτε συνδέσμους στο group χωρίς να κάνετε είσοδο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: