Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Χάκαραν Την Adobe, Επηρεάστηκαν 2,9 Εκατ. πελάτες

Adobe PS Icon

Αν έχεις λογαριασμό στην Adobe τότε αυτό σε ενδιαφέρει. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι την χάκαραν και έχουν επηρεαστεί 2,9 εκατομμύρια πελάτες της! Οι πληροφορίες που έπεσαν στα χέρια των χάκερ περιλαμβάνουν τα ονόματα των πελατών, πληροφορίες πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, ημερομηνίες λήξης και πολύ άλλα.

Το πιο σημαντικό, οι πληροφορίες των πιστωτικών / χρεωστικών καρτών είναι κρυπτογραφημένες, αλλά με τον κατάλληλο χρόνο, ένας πολύ έμπειρος χάκερ μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα και να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για Adobe, κυρίως για τη φήμη της. Με τη στροφή της εταιρίας στις cloud υπηρεσίες που απαιτούν μηναία συνδρομή, οι πελάτες εμπιστεύτηκαν την Adobe και έδωσαν πολύ ευαίσθητες πληροφορίες. Οι οποίες τώρα βρίσκονται στα χέρια χάκερ και δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί…

Η Adobe απαιτεί ορισμένους χρήστες να επαναφέρουν τώρα τους κωδικούς πρόσβασής τους – θα λάβετε ένα email εάν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε και εσείς. Αλλά προτείνουμε και οι υπόλοιποι να το κάνετε για σιγουριά.

Η εταιρία τώρα, φυσικά, θα ερευνήσει τι συνέβη, γιατί συνέβη και πώς συνέβη. Καλό επίσης θα είναι να κοιτάτε τις συναλλαγές που γίνονται με τη κάρτα σας, αν πέσατε θύμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: