Χάκαραν Την Adobe, Επηρεάστηκαν 2,9 Εκατ. πελάτες

Χάκαραν Την Adobe, Επηρεάστηκαν 2,9 Εκατ. πελάτες

Adobe PS Icon

Αν έχεις λογαριασμό στην Adobe τότε αυτό σε ενδιαφέρει. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι την χάκαραν και έχουν επηρεαστεί 2,9 εκατομμύρια πελάτες της! Οι πληροφορίες που έπεσαν στα χέρια των χάκερ περιλαμβάνουν τα ονόματα των πελατών, πληροφορίες πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, ημερομηνίες λήξης και πολύ άλλα.

Το πιο σημαντικό, οι πληροφορίες των πιστωτικών / χρεωστικών καρτών είναι κρυπτογραφημένες, αλλά με τον κατάλληλο χρόνο, ένας πολύ έμπειρος χάκερ μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα και να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για Adobe, κυρίως για τη φήμη της. Με τη στροφή της εταιρίας στις cloud υπηρεσίες που απαιτούν μηναία συνδρομή, οι πελάτες εμπιστεύτηκαν την Adobe και έδωσαν πολύ ευαίσθητες πληροφορίες. Οι οποίες τώρα βρίσκονται στα χέρια χάκερ και δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί…

Η Adobe απαιτεί ορισμένους χρήστες να επαναφέρουν τώρα τους κωδικούς πρόσβασής τους – θα λάβετε ένα email εάν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε και εσείς. Αλλά προτείνουμε και οι υπόλοιποι να το κάνετε για σιγουριά.

Η εταιρία τώρα, φυσικά, θα ερευνήσει τι συνέβη, γιατί συνέβη και πώς συνέβη. Καλό επίσης θα είναι να κοιτάτε τις συναλλαγές που γίνονται με τη κάρτα σας, αν πέσατε θύμα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.