Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Ευρωπαϊκές Αερογραμμές Θα Επιτρέπουν Τα Κινητά Κατά Τη Διάρκεια Της Πτήσης

Κινητά στο Αεροπλάνο

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) έδωσε την άδεια για τη χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα κινητά, κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Οι συσκευές μπορούν να παραμένουν ενεργές, καθώς όπως αναφέρει ο Οργανισμός, δεν αποτελούν κίνδυνο.

Μέχρι σήμερα όσοι ήθελαν να τηλεφωνήσουν έπρεπε να πάνε στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου και να θέσουν το κινητό σε λειτουργία πτήσης όταν έμπαιναν στο αεροπλάνο. Τώρα αυτός ο περιορισμός καταργείται, αλλά ίσως να αργήσει η ενσωμάτωσή του επειδή είναι στο χέρι των αεροπορικών εταιρειών το αν θα επιτραπεί η χρήση των κινητών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών κατά τη διάρκεια της πτήσης. Βέβαια χάρη στον υψηλό ανταγωνισμό όλες θα αναγκαστούν να επιτρέψουν τη χρήση των κινητών, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Οι εταιρίες πριν επιτρέψουν τη χρήση των συσκευών θα πρέπει να περάσουν από μια ειδική διαδικασία αξιολόγησης για να εξακριβωθεί αν τα αεροπλάνα τους επηρεάζονται από τα σήματα που εκπέμπουν οι συσκευές μας. Αυτό θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την εφαρμογή του νέου μέτρου αλλά ακόμα και όταν το μέτρο εφαρμοστεί δεν σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε πλήρης χρήση του κινητού. Καταρχάς δεν υπάρχει κάλυψη στα 33,000 πόδια. Οι εταιρίες θα πρέπει να ενσωματώσουν Wi-Fi για να συνδέονται τα κινητά και τα tablets, όμως και πάλι δεν θα επιτρέπονται οι κλήσεις επειδή οι υπόλοιποι επιβάτες θα ενοχλούνται, όπως κάνει η British Airways.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το με τους φίλους σου: