Η Alcatel Ανακοίνωσε Smartphone Και Tablet Με Firefox OS

Η Alcatel Ανακοίνωσε Smartphone Και Tablet Με Firefox OS

Η Alcatel σαν καλή συνεργάτρια με την Mozilla ανακοίνωσε τις τελευταίες συσκευές της με το λειτουργικό Firefox OS, στις οποίες περιλαμβάνονται τρία smartphone και ένα tablet.

Ξεκινώντας με το οικονομικότερο κινητό, έχουμε το OneTouch Fire C (στη πάνω φωτογραφία). Έρχεται με HVGA TFT οθόνη 3,5 ιντσών ανάλυσης 320×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, 2GB χωρητικότητα για τον χρήστη (4GB ολόκληρη) επεκτάσιμη με κάρτα microSD, VGA κάμερα, 1300mAh μπαταρία, FM ραδιόφωνο και HSPA+ συνδεσιμότητα. Το πάχος φτάνει τα 11,95 χιλιοστά.

Το δεύτερο, πιο καλό, μοντέλο είναι το Fire E με 4,5 ιντσών IPS οθόνη ανάλυσης 540×960 pixel. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με 512MB μνήμη RAM, 4GB χωρητικότητα επεκτάσιμη, 5-megapixel κάμερα με LED φλας και VGA εμπρόσθια κάμερα. Η μπαταρία φτάνει τα 1700mAh.

Τέλος στα κινητά έχουμε το Fire S, το ανώτερο μοντέλο που παρουσίασε η Alcatel με Firefox OS. Αυτό έχει την ίδια 4,5 ιντσών οθόνη με το E, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με 1GB RAM, 8-megapixel κάμερα, 2-megapixel εμπρόσθια και υποστήριξη 4G LTE δικτύων.

Το πρώτο Firefox OS tablet της εταιρίας λέγεται Alcatel OneTouch Fire 7 και δεν έχουμε φωτογραφία του. Η εταιρία λέει πως είναι ένα ‘concept’ με 7-άρα οθόνη ανάλυσης 540×960, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz και δύο VGA κάμερες. Το Fire 7 έχει βάρος 285 γραμμάρια και πάχος 9,9 χιλιοστά.

Δεν γνωρίζουμε πότε η κινέζικη εταιρία θα διαθέσει στα καταστήματα τα νέα δημιουργήματά της.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.