Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

All New HTC One: Η Αλήθεια Για Τη Διπλή Duo Camera

Υπάρχουν πολλά που γνωρίζουμε για το All New HTC One… ή καλύτερα, είναι λίγα αυτά που δεν γνωρίζουμε για το νέο One. Όπως η κάμερα. Όμως και για αυτήν διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες χάρις στο GSMArena.com!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: All New HTC One: Πρωταγωνιστεί Σε Νέο Βίντεο, Έρχεται Με Ασύρματη Φόρτιση

Το GSMArena.com δημοσίευσε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο του παρόχου τηλεπικοινωνιών στην Αυστραλία Telstra στο οποίο αποκαλύπτεται η κάμερα (με ονομασία Duo Camera) και επαληθεύονται οι προηγούμενες διαρροές. Σε ότι αφορά τη Duo Camera, η κάμερα έχει διπλό αισθητήρα για να μπορεί να τραβάει 3D εφέ. Δεν ξεκαθαρίζεται όμως αν μπορεί να τραβήξει τρισδιάστατες εικόνες και βίντεο όπως παλιότερα τηλεφώνα. Άλλες δυνατότητες της κάμερας επιτρέπουν την δυνατότητα εστίασης μετά τη λήψη και καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μέσα από το φυλλάδιο επαληθεύονται τα στέρεο BoomSound ηχεία του All New HTC One, καθώς και το γραφικό περιβάλλον HTC Sense 6. Από τη φωτογραφία βλέπουμε και τον τελικό σχεδιασμό του smartphone ο οποίος είναι έτσι ακριβώς όπως τον διέρρευσε αρχικά το Evleaks. Η τιμή του στην Αυστραλία θα είναι $850, δηλαδή περίπου 769 δολάρια Αμερικής και €554 θεωρητικά εδώ στην Ευρώπη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: