Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

All New HTC One: Πρωταγωνιστεί Σε Νέο Βίντεο, Έρχεται Με Ασύρματη Φόρτιση

All New HTC One leak

Για το All New HTC One πραγματικά δεν έχει μείνει τίποτα κρυφό. Και ακόμα συνεχίζονται οι διαρροές! Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είδαμε δώδεκα νέες υψηλής ποιότητας φωτογραφίες του, νέο teaser, και τώρα έχουμε νέο βίντεο και νέες πληροφορίες!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: All New HTC One, Νέες Φωτογραφίες, Νέο Teaser Για Τη Κάμερα

Το γαλλικό site nowhereelse.fr δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζουν το κινητό, όμως δεν έχει τίποτα νέο να μάθουμε. Δυστυχώς το site δεν παρέχει κώδικα ώστε να ενσωματώσουμε το βίντεο εδώ, αρά θα πρέπει να μπείτε εδώ ώστε να το δείτε. Αρχικά είχε ανέβει στο YouTube άλλα το αφαίρεσε η Google (λογικά μετά από αίτημα της HTC).

Σύμφωνα με άλλη αναφορά, το All New HTC One θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν ενσωματώσει και άλλες ναυαρχίδες, όμως για να λέμε την αλήθεια δεν είναι και τόσο χρήσιμο. Βέβαια όλα είναι ευπρόσδεκτα. Η αναφορά βασίζεται στους ήχους που βρέθηκαν μέσα στο κινητό προ-εγκατεστημένοι και μπορείτε να τους κατεβάσετε όλοι από εδώ. Ένας από αυτούς τους ήχους ονομάζεται «Wireless Charging Started».ogg που στα ελληνικά σημαίνει «Ασύρματη Φόρτιση Ξεκίνησε.» Αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα ενσωματωθεί στο κινητό, φαίνεται πως η HTC ετοιμάζει κάτι με αυτή τη τεχνολογία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: