Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

All New HTC One, ‘Επιβεβαιώθηκε’ Το Όνομα, Η Κάμερα, Τα Νέα Ηχεία Και Η Υποδοχή Για Κάρτες

Αρκετές πληροφορίες ήρθαν σχετικά με το All New HTC One αυτές τις ημέρες και αν τις ‘ενώσουμε’ θα δούμε πως επιβεβαιώθηκε το όνομα, η διπλή κάμερα του, τα βελτιωμένα BoomSound ηχεία και η υποδοχή για κάρτες microSD. Λίγο πολύ μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του.

Το όνομα της συσκευής ‘επαληθεύτηκε’ μέσω του παρακάτω teaser που δημοσίευσε η HTC χθες το βράδυ (26 Φεβ 2014) στο οποίο αναφέρεται κανονικά το όνομα «All New HTC One» καθώς επίσης πως έχει και βελτιωμένα ηχεία BoomSound. Επίσης οι δύο πρωταγωνιστές μιλάνε για ένα νέο χαρακτηριστικό για ‘πιξέλιασμα’ που αν και δεν γνωρίζουμε αν θα ενσωματωθεί ή τι κάνει, υποψιαζόμαστε πως είναι κάτι για τη κάμερα. Το teaser είναι αυτό παρακάτω και πιθανότατα όσο πλησιάζει η 25η μέρα του Μαρτίου, όταν και θα ανακοινωθεί το ολοκαίνουργιο HTC One, θα ανέβουν και άλλα που μελετούν νέα χαρακτηριστικά του.

Στην MWC 2014 τώρα, ένας εκπρόσωπος ανέφερε πως η επεκτασιμότητα είναι το παν, υποδηλώνοντας πως το All New HTC One θα διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD, κάτι που λείπει από το τωρινό One.

Τέλος, στη Βαρκελώνη παρουσιάστηκε επίσης και μία διπλή κάμερα από την Qualcomm σε συνεργασία με τον οίκο σχεδίασης καμερών Corephotonics. Αυτό το ζευγάρι καμερών περιλαμβάνει έναν κλασικό ευρυγώνιο φακό, αλλά και έναν τηλεφακό για μακρινή εστίαση. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Corephotonics είπε πως αυτό μπορεί να δημιουργήσει εφέ βάθους πεδίου και προσφέρει δυνατότητα εστίασης σε ένα μέρος της φωτογραφίας ακόμα και μετά τη λήψη – αυτό το χαρακτηριστικό το διαθέτει και το Galaxy S5 με… μονή κάμερα.

Το συγκεκριμένο module κάμερας το διαθέτει το HTC M8/All New HTC One/HTC One 2 και έτσι θα διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνοντας την κάμερα του ακόμα καλύτερη. Παρακάτω είναι μια φωτογραφία του από το Pocket-Lint.com.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: