Η Microsoft Προσφέρει Απεριόριστο Αποθηκευτικό Χώρο Στο OneDrive Στους Συνδρομητές Του Office 365

Η Microsoft Προσφέρει Απεριόριστο Αποθηκευτικό Χώρο Στο OneDrive Στους Συνδρομητές Του Office 365

microsoft office 365 onedrive

Η Microsoft προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, χαρίζοντας απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο OneDrive σε όλους τους συνδρομητές του Office 365. Η εταιρία μέχρι πρότινος πρόσφερε στους χρήστες του Office 365 1TB διαθέσιμο χώρο στην Cloud Storage υπηρεσία της, ενώ τώρα σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες αντίστοιχες υπηρεσίες, οι χρήστες του Office και όποιος επιθυμεί προσωπικό λογαριασμό εκεί, επιλέγοντας την φθηνότερη λύση, όπως το Personal με 6,99 δολάρια τον μήνα, του δίνεται το προνόμιο να έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Σύμφωνα με την Microsoft, η προσφορά έχει ξεκινήσει για τους χρήστες του Office 365 Home, Personal και University και όποιος επιθυμεί να την δοκιμάσει πρέπει να το δηλώσει στην ειδική ιστοσελίδα της εταιρίας. Το Office 365 Business θα αρχίσει να παρέχει και αυτό απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες μέσα στο 2015.

Σε δηλώσεις της, η Microsoft ανέφερε:

Ενώ ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης είναι ένα σημαντικό ορόσημο για το OneDrive, πιστεύουμε ότι η πραγματική αξία του Cloud Storage θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν ενσωματωθούν τα εργαλεία με τα οποία οι άνθρωποι επικοινωνούν, δημιουργούν, συνεργάζονται τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. Αυτός είναι ο λόγος που ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ευρύτερης υπόσχεσή μας να παρέχουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στη διάρκεια της δουλειάς και της ζωής, που θα βοηθά τους ανθρώπους να αποθηκεύουν, να συγχρονίζουν, να διαμοιράζουν όλα τα αρχεία που είναι σημαντικά για αυτούς, και όλα αυτά συναντούν την ασφάλεια και τη συμμόρφωση των πιο απαιτητικών οργανώσεων.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.