Η Πρώτη Φωτογραφία Του HTC M8 Είναι Ψεύτικη, Διέρρευσαν Νέες Από Μπροστά

Η Πρώτη Φωτογραφία Του HTC M8 Είναι Ψεύτικη, Διέρρευσαν Νέες Από Μπροστά

Θυμάστε που πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το πίσω μέρος του νέου HTC One, HTC M8; Ξεχάστε το. Η υποτιθέμενη φωτογραφία φαίνεται να είναι ψεύτικη. Όμως μην απογοητεύεστε, γιατί αποκαλύφθηκαν δύο νέες υποτιθέμενες φωτογραφίες, και αν είναι αληθινές το κινητό είναι απλά πανέμορφο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Πρώτη Φωτογραφία Του HTC One 2 Επαληθεύει Τα Πιθανά Χαρακτηριστικά

Ο Περιφερειακός Διευθυντής για την HTC που καλύπτει την περιοχή Benelux, Marc Moons, ήταν πρόθυμος να αποκαλύψει ότι “κάποιος έκανε photoshop” στην εικόνα του πίσω μέρους του νέου HTC One. Βέβαια μόλις το Tech Community έβγαλε την είδηση ότι η HTC ετοιμάζει οκταπύρηνο κινητό, αμέσως τηλεφώνησε εκπρόσωπος της εταιρίας απορρίπτοντας τις ‘φήμες’. Τώρα η HTC ετοιμάζει οκταπύρηνα κινητά… Ίσως και ο Moons προσπαθεί να κάνει το ίδιο. Η φωτογραφία φαίνεται αληθινή αλλά όπως και να έχει πρέπει να κρατάμε και μια πισινή.

Τα νέα, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Οι δύο παρακάτω φωτογραφίες, αν δεν είναι και αυτές ψεύτικες, δείχνουν το μπροστινό μέρος του HTC M8. Τα φυσικά πλήκτρα έχουν φύγει, το λογότυπο HTC έχει φύγει, τα περιθώρια στα πλάγια είναι υπερβολικά λεπτά και το κινητό φαίνεται να τρέχει το HTC Sense 6 όπως φημολογείται. Στο Sense 6 έχουμε -με βάση τις εικόνες- ανανεωμένη μπάρα ειδοποιήσεων και κάποια νέα εικονίδια σε σχέση με το 5. Τα κουμπιά πλοήγησης επάνω στην οθόνη που έχουν πάρει την θέση των φυσικών εξαφανίζονται και εμφανίζονται ανάλογα τη χρήση. Το κινητό είναι πανέμορφο αν και η προσωπική μου γνώμη, αν ρωτήσετε, είναι ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές.

Πηγές: α, β

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.