Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Υποτιθέμενο iPad Air 2 Dummy Φωτογραφίζεται Λεπτομερώς

Έχουμε μήνες μπροστά μας πριν την ανακοίνωση των νέων φορητών συσκευών της Apple αλλά χάρη σε υποτιθέμενα dummies (μη-λειτουργικά αντίγραφα) μπορούμε να ξέρουμε πως μοιάζουν. Πρώτο θύμα έπεσε το iPhone 6 το οποίο το έχουμε δει αρκετές φορές και τώρα έχουμε και το iPad Air 2.

Το φετινό iPad διέρρευσε σε καθαρές φωτογραφίες αποδεικνύοντας πως φέτος η Apple δεν θα πραγματοποιήσει τεράστιες αλλαγές. Αυτό επαληθεύει τις προηγούμενες φήμες οι οποίες ισχυρίζονται ότι μόνο εσωτερικά θα υπάρχουν αναβαθμίσεις. Μια σημαντική προσθήκη στο iPad Air 2 είναι ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID που φαίνεται στις φωτογραφίες, παλιότερα το είχαν ‘προβλέψει’ οι αναλυτές και το ακούσαμε στις πρόσφατες φήμες. Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν A8 επεξεργαστή και βελτιωμένη κάμερα σαν του iPhone 5s.

Στις παρακάτω φωτογραφίες του dummy iPad μπορούμε να δούμε κάθε γωνία του. Να παρατηρήσουμε πως το κουμπί κλειδώματος πάνω από τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης έχει αντικατασταθεί με μία τρύπα, κάτι που ίσως οφείλεται στο γεγονός πως είναι απλά ένα αντίγραφο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: