Το Nexus 5 Έρχεται Σε Νέα Χρώματα

Το Nexus 5 Έρχεται Σε Νέα Χρώματα

Ένα κατάστημα από το Βιετνάμ δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία υποτίθεται πως δείχνει ένα Nexus 5 σε κόκκινο χρώμα. Η Google πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει το smartphone της σε νέα χρώματα σύντομα. Μέσα σε αυτά είναι το κόκκινο στη φωτογραφία και ένα κίτρινο.

Το κινητό της παραπάνω φωτογραφίας λέγεται ότι είναι δείγμα που στάλθηκε στο online κατάστημα MaiNguyen.com. Σύμφωνα με το βιετναμέζικο site Zing.vn, το κόκκινο Nexus 5 θα γίνει διαθέσιμο μέσα στους επόμενους δύο μήνες (Φεβρουάριος ή Μάρτιος 2014), ενώ ένα κίτρινο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Το site αναφέρει ακόμη ότι το κίτρινο θα μοιάζει με αυτό των Nokia Lumia και δεν θα είναι μια ‘χρυσή’ έκδοση όπως είναι οι ναυαρχίδες των Apple, LG, HTC και Samsung.

Ενώ δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε αν τα παραπάνω ισχύουν 100%, η φωτογραφία φαίνεται αληθινή, και ούτε επίσης φαίνεται να είναι κάποια κόκκινη θήκη επάνω στο κινητό. Εικόνα για το κίτρινο μοντέλο δεν έχουμε ακόμα. Αν όλα ισχύουν ίσως δούμε την κόκκινη έκδοση του Nexus 5 λίγο πριν την μέρα του Βαλεντίνου μαζί με το Samsung Galaxy S4 La Fleur.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.