Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Υποτιθέμενα Χαρακτηριστικά Των Galaxy Tab 4 Διέρρευσαν

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Οι τεχνικές προδιαγραφές των υποτιθέμενων Galaxy Tab 4 tablets διέρρευσαν. Η αναφορά λέει πως η Samsung δουλεύει επάνω σε τρία μοντέλα Tab 4 τα οποία θα τα αποκαλύψει στην έκθεση MWC αυτό το μήνα.

Το πρώτο φημολογούμενο μοντέλο είναι το Galaxy Tab 4 8.0, το οποίο θα έρθει σε εκδόσεις με Wi-Fi-μόνο, 3G και LTE. Διαθέτει οθόνη 8 ιντσών με την τυπική ανάλυση 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB ή 1.5GB (στο LTE μοντέλο) μνήμη RAM, 3 megapixel και 1.3 megapixel κάμερες, 16GB χωρητικότητα, microSD υποδοχή μέχρι 64GB και 6800mAh μπαταρία.

Το δεύτερο είναι το Galaxy Tab 4 7.0 με Wi-Fi και 3G παραλλαγές. Το 7-ιντσο αυτό tablet είναι ίδιο με το 8-ιντσο μόνο που διαθέτει 8GB χωρητικότητα και 4450mAh μπαταρία.

Τέλος, το Galaxy Tab 4 10.1 επίσης λέγεται ότι θα έρθει με Wi-Fi, 3G και LTE. Πέρα από τη μεγαλύτερη οθόνη και ίσως τη μεγαλύτερη ανάλυση, και αυτό θα έρθει με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB ή 1.5GB (στο LTE μοντέλο) μνήμη RAM, 3 megapixel και ό,τι άλλο χαρακτηριστικό θα κουβαλάει το 8-ιντσο που είδαμε στην αρχή.

Όλα τα tablets τρέχουν το Android 4.4 KitKat.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: