Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Street View Μας Ξεναγεί Σε Κρουαζιερόπλοιο

Allure of the Seas on Google Street View

Το Google Street View μας έχει πάει σε ‘τρελά’ μέρη – από πόλεις σε βάθη ωκεανών και από το μουσείο της Lamborgini στο CERN. Παλιότερα είχε εισάγει το χαρακτηριστικό ‘χρονομηχανή‘ για να βλέπεις πως ήταν τα προηγούμενα χρόνια η πόλη και πρόσφατα έγινε διαθέσιμο και για πολλές πόλεις και χωριά της Ελλάδας.

Ο νέος προορισμός του Google Street View είναι το κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas που μπορεί να φιλοξενήσει 5,400 επιβάτες. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου και θα βρίσκεται στη Μεσόγειο το καλοκαίρι του 2015. Μιας και το αμάξι της Google δεν μπορεί να ανέβει στο Allure of the Seas, η Google χρησιμοποίησε μια DSLR κάμερα με fisheye φακό για να τραβήξει περισσότερες από 20,000 φωτογραφίες. Η φωτογράφιση βέβαια δεν έγινε σε όλα τα μέρη του πλοίου, αλλά μπορούμε να δούμε τα δωμάτια όπου κοιμούνται οι επιβάτες, τις πισίνες, το εστιατόρια, τη κεντρική πλατεία και άλλα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη περιήγηση από την επίσημη ιστοσελίδα του Allure of the Seas.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: