Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Allwinner A33: Το Τετραπύρηνο SoC Των €3

Allwinner A33

Το καινούργιο της SoC (System on Chip) για φορητές συσκευές ανακοίνωσε η Allwinner, το οποίο ξεχωρίζει για την πολύ χαμηλή τιμή και τις ικανοποιητικές επιδόσεις του. Το chip ονομάζεται Allwinner A33 και διαθέτει Cortex-A7 επεξεργαστή με τέσσερις πυρήνες βασισμένο στην αρχιτεκτονική 64-bit και το κόστος του ανέρχεται στα μόλις $4, δηλαδή €2,99. Ο Allwinner A33 διαθέτει επίσης διπύρηνη GPU Mali-400 MP2 και έχει σχεδιαστεί ώστε να μην καταναλώνει αρκετό ρεύμα.

Το Allwinner A33 υποστηρίζει οθόνες ανάλυσης 1200×800 pixels και μπορεί να αναπαράγει βίντεο 1080p στα 60fps. Επιπρόσθετα, με τη τεχνολογία SmartColor εξαφανίζει τον κορεσμό στο δέρμα μας στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο επεξεργαστής είναι πιο αποδοτικός από άλλους Cortex-A7 της αγοράς και με μια μπαταρία 4000mAh μπορεί να κρατήσει μέχρι 300 ώρες σε αναμονή ή 6 ώρες προβάλλοντας βίντεο Full HD, 6 ώρες 3D παιχνιδιών και 8 ώρες μουσικής. Θα τον δούμε σίγουρα να ενσωματώνεται σε tablets των 20-30€.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: