Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Amazon Prime Air, Παράδοση Παραγγελιών Με Drones Μέσα Σε Μισή Ώρα

Amazon Prime Air

Ο Jeff Bezos, Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρίας για το μέλλον στην εκπομπή 60 Minutes του CBS. Τα σχέδια αφορούν την παράδοση των παραγγελιών και όλο αυτό το concept ονομάζεται Amazon Prime Air.

Με το Amazon Prime Air η Amazon επιθυμεί να παραδίδει τα πακέτα που αγοράζουν οι πελάτες από το κατάστημα μέσω drones, κάτι σαν μικρά ελικόπτερα που παίρνουν το δέμα σου και το παραδίδουν στη πόρτα σου. Αυτά τα drones μπορούν να σηκώσουν αντικείμενα μέχρι και 2,5 κιλά. Τόσο είναι το μέγεθος του 86% των εμπορευμάτων του διαδικτυακού καταστήματος.

Για το πότε θα τα δούμε στην πράξη αυτά δεν ξέρουμε. Ο Bezos πιστεύει πως μέσα στα επόμενα χρόνια αυτά θα λάβουν χώρα, αν πρώτα λάβουν την έγκριση από το FAA (Federal Aviation Administration/Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας). Για να δεις πως δουλεύουν πάτα Play στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: