Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Amazon Echo, Ένα Ηχείο Με Τη Νέα Ψηφιακή Βοηθό Alexa

«Alexa, πες γεια.»

Amazon Echo

Η Amazon δημιούργησε τη δική της ψηφιακή βοηθό και την ενσωμάτωσε στη πρώτη εμπορική συσκευή. Το Amazon Echo. Σε αντίθεση με τις Apple, Microsoft και BlackBerry, η Amazon δεν δημιούργησε ένα νέο κινητό για τη βοηθό, αλλά ένα ηχείο.

Το Amazon Echo είναι ένα ηχείο το οποίο συνδέεται στο διαδίκτυο και στο κινητό του χρήστη του και μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν το ξυπνητήρι, τη δυνατότητα να πει στον χρήστη τα τελευταία νέα, να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις (πχ «πόσο ψηλό είναι το Έβερεστ»), να δώσει την ερμηνεία για κάποια λέξη ή να την συλλαβίσει, να κρατήσει σημειώσεις, να πει ανέκδοτα και να παίξει μουσική, ενώ παράλληλα ακούει σε ‘διαταγές’ του χρήστη.

Το Echo ενσωματώνει εφτά μικρόφωνα και μπορεί να καταλάβει αυτόν που του μιλάει σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι στο δωμάτιο. Για να δώσει κάποια εντολή ο χρήστης απλά λέει “Alexa” στην αρχή και έπειτα αυτό που ζητάει. Με τον καιρό η Alexa μαθαίνει τη προφορά και τις συνήθειες του χρήστη έτσι ώστε να τον καταλαβαίνει καλύτερα.

Για να αποκτήσετε το Amazon Echo θα πρέπει να έχετε $199 (€159) και πρόσκληση. Για περιορισμένο διάστημα η Amazon προσφέρει έκπτωση $100 για τους συνδρομητές στο Prime. Η συσκευή συνοδεύεται από την ομώνυμη εφαρμογή για Android και Fire OS, iOS και desktop και από ένα τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να ζητήσετε πρόσκληση από την επίσημη ιστοσελίδα του Echo.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: