Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Amazon Fire TV: Μία Νέα Συσκευή Ψυχαγωγίας Για Τη Τηλεόραση

Η Amazon τώρα τα βάζει με την Apple και το Apple TV της, αφού ανακοίνωσε το νέο Amazon Fire TV, ένα set-top box.

Το Amazon Fire TV συνδέεται στην τηλεόραση και μέσω αυτού ο χρήστης απολαμβάνει ταινίες, ακούει μουσική και παίζει παιχνίδια. Έρχεται με λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Android OS και τα YouTube, Showtime, NBA, MLN, Netflix, Hulu Plus, WWE και Pandora προ-εγκατεστημένα. Για να λειτουργούν όλα σωστά υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής και 2GB μνήμη RAM. Υποστηρίζει streaming βίντεο στα 1080p και ήχο Dolby Digital Surround Sound μέσω HDMI ή Optical Audio out.

Στα $99 που κοστίζει, ο χρήστης βρίσκει στη συσκευασία και ένα εξελιγμένο τηλεχειριστήριο με 7 κουμπιά και d-pad. Επικοινωνεί με το Fire TV μέσω Bluetooth και χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο ο χρήστης μπορεί να πει διάφορες φωνητικές εντολές ή να αναζητήσει κάτι χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογεί. Όποιος θέλει επιπρόσθετα πράγματα μπορεί να αποκτήσει ένα τηλεχειριστήριο αποκλειστικά για gaming με $39.99 ώστε να παίζει τα παιχνίδια των Gameloft, Double Fine, EA, SEGA, Ubisoft και άλλων εταιριών. Η Amazon υπόσχεται νέα παιχνίδια αποκλειστικά για το Amazon Fire TV.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: