Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Amazon Kindle Unlimited: Το Spotify Των Βιβλίων

Amazon Kindle Unlimited

Η Amazon λάνσαρε μια νέα συνδρομητική υπηρεσία. Ονομάζεται Amazon Kindle Unlimited και προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 660,000 βιβλία με λιγότερο από 8€/μήνα. Μερικοί το χαρακτηρίζουν ως Spotify-Netflix για τα βιβλία γιατί και αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική-ταινίες για ένα σχετικά χαμηλό ποσό κάθε μήνα.

Το Amazon Kindle Unlimited διαφέρει από τους ανταγωνιστές του γιατί ο συνδρομητής μπορεί να νοικιάσει όσα βιβλία θέλει, και έχει επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 2,000 audiobooks τα οποία προσφέρονται από τη θυγατρική της Amazon, Audible. Για τους πρώτους τρεις μήνες ο χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη του Audible (με περισσότερα από 150,000 ομιλούντα βιβλία), σαν trial της υπηρεσίας.

Η νέα υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στις 25 Ιουλίου για Windows Phone, Android, BlackBerry, iOS, Windows, Mac και Kindle συσκευές, αλλά τα audiobooks υποστηρίζονται από ορισμένες συσκευές μόνο. Επίσης, υπάρχει συγχρονισμός με το Whispersync έτσι ώστε αν διαβάζετε στον υπολογιστή και μεταβείτε στο κινητό, να ξέρετε σε ποια σελίδα μείνετε. Για τους διστακτικούς υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία για ένα μήνα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: