Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Amazon Kindle Voyage: Ανακοινώθηκε Το Λεπτότερο eBook Reader Της Εταιρείας

Amazon Kindle Voyage

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των νέων Fire HD tablets, η Amazon ανακοίνωσε το Amazon Kindle Voyage, ένα eBook reader κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Το σώμα της συσκευής είναι φτιαγμένο από μαγνήσιο, ενώ η εμπρόσθια επιφάνειά του από ενισχυμένο γυαλί, με συνολικό βάρος 180 γραμμάρια και πάχος μόλις 7,6 χιλιοστά. Αυτό το καθιστά το λεπτότερο Kindle της Amazon.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6 ιντσών με 300 ppi και είναι 39% φωτεινότερη από όλα τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας. Επίσης, ενσωματώνει το σύστημα Paperlight LED και έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα τις απαιτήσεις του χώρου που βρισκόμαστε. Στις άκρες της οθόνης βρίσκουμε τους νέους αισθητήρες PagePress που γυρίζουν την σελίδα χωρίς να χρειαστεί ο χρήστης να σηκώσει το χέρι του στην οθόνη της συσκευής.

Το Amazon Kindle Voyage έχει χωρητικότητα 4GB με δωρεάν χώρο στο Amazon Cloud Drive και θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Wi-Fi και έκδοση Wi-Fi με δωρεάν 3G. Η τιμή του θα ξεκινάει από 199 δολάρια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: