Το Amazon Smartphone Ανακοινώνεται Στις 18 Ιουνίου

Το Amazon Smartphone Ανακοινώνεται Στις 18 Ιουνίου

Το Amazon smartphone είναι αληθινό, είναι έτοιμο και πολύ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα. Η εταιρία δημοσίευσε ένα teaser βίντεο όπου αναφέρει πως η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 18 Ιουνίου στο Σιάτλ.

Στο teaser βίντεο οι ηθοποιοί χρήστες που έπιασαν πρώτοι το κινητό αναφέρουν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο και γενικά εντυπωσιάζονται. Γιατί όμως αυτό; Σύμφωνα με τις αναφορές, το κινητό έχει στο μπροστινό του μέρος πέντε κάμερες (3 στο επάνω μέρος και 2 στο κάτω) οι οποίες χρησιμεύουν στην αναγνώριση του προσώπου για σωστή προβολή 3D περιεχομένου. Ο χρήστης θα μπορεί να δει τρισδιάστατα τους χάρτες ή τα προϊόντα του Amazon χωρίς δεν να χρειάζεται να φοράει ειδικά γυαλιά.

Το κινητό θα διαθέτει 4.7-ιντσών HD οθόνη, τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή (άγνωστο μοντέλο), 2GB μνήμη RAM, και μια 13MP κάμερα στο πίσω μέρος με LED φλας. Όπως και τα Amazon Kindle Fire tablets, το επερχόμενο τηλέφωνο θα τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του Android. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο και παγώνοντας το στο 0:40 θα δείτε την αντανάκλασή του στα γυαλιά της κοπέλας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.