Διέρρευσε Το Smartphone Της Amazon Με 6 Κάμερες

Διέρρευσε Το Smartphone Της Amazon Με 6 Κάμερες

Το Amazon smartphone για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά τελικά είναι αληθινό, αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή και… διέρρευσε. Η διαρροή έγινε από το blog BGR.

Το κινητό (βρίσκεται μέσα σε θήκη) χρησιμοποιεί μια 4.7 ιντσών HD οθόνη, κάποιο τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή της Qualcomm με 2GB μνήμη RAM, 13 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος και τρέχει λειτουργικό σύστημα της Amazon βασισμένο στο Android.

Το αξιοσημείωτο επάνω στη πρόταση της Amazon είναι οι έξι κάμερες, 5 μπροστά και 1 πίσω. Οι 5 εμπρόσθιες κάμερες (3 στο επάνω μέρος και 2 στο κάτω) χρησιμεύουν στον εντοπισμό του προσώπου του χρήστη ώστε να γίνεται σωστή απεικόνιση τρισδιάστατου περιεχομένου χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών ή τοποθέτηση της συσκευής σε συγκεκριμένο μέρος. Με το 3D η εταιρία θέλει να εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες, πχ οι χάρτες ή τα προϊόντα από το κατάστημα, ξεχωριστά ώστε να υπάρχει μια διαφορετική εμπειρία χρήσης. Λέγεται πως οι προγραμματιστές θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις κάμερες για να δημιουργήσουν δικές τους εφαρμογές.

Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο αλλά πιθανόν θα παρουσιαστεί το κινητό τον Ιούνιο και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.