Το Amazon Smartphone Έρχεται Με 6 Κάμερες;

[ΦΗΜΗ] Η Amazon Έχει Σχέδια Να Προσφέρει Δωρεάν Κινητά

Amazon Kindle Smartphone

Ένα Amazon smartphone φημολογείται εδώ και χρόνια όμως ποτέ δεν το είδαμε. Τώρα οι φήμες αναζωπυρώνονται από τον Ming-Chi Kuo. Ο Ming-Chi Kuo είναι αναλυτής της KGI Securities και παλιότερα είχε αποκαλύψει σωστά κάποια πράγματα σχετικά με την Apple. Στην τελευταία δήλωσή του μιλάει για το κινητό της Amazon και αναφέρει:

«Προβλέπουμε ότι η Amazon θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone μέσα στο επόμενο εξάμηνο και θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία με τα e-readers και τα tablets της σε ό,τι αφορά το υλικό. Η αλυσίδα παραγωγής θα ξεκινήσει το μάζεμα των υλικών μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 για την παραγωγή 300-600 χιλιάδων κομματιών.»

Μετά το δεύτερο τρίμηνο λοιπόν του 2014, αναμένουμε να δούμε ένα κινητό με οθόνη 4.7 ιντσών (300-320 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801, 13 megapixel κάμερα με αισθητήρα της Sony, εμπρόσθια κάμερα, 2000-2400 mAh μπαταρία και σώμα από πλαστικό. Πέρα από τις δύο τυπικές κάμερες, το κινητό θα ενσωματώνει και άλλες τέσσερις ώστε να υλοποιηθεί ένα σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών της εταιρίας.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.