Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Amazon Δίνει Τέλος Στις Φήμες Για Δωρεάν Κινητό

Amazon Kindle

Πριν από λίγες ημέρες ακούσαμε φήμες για πρώτη φορά ότι η Amazon σκέφτεται να δίνει δωρεάν κινητά αλλά με κάποιο είδους συμβόλαιο. Τώρα ήρθε η εταιρία να διαψεύσει τους ισχυρισμούς.

«Δεν έχουμε σχέδια να προσφέρουμε ένα τηλέφωνο φέτος, και αν ήταν να λανσάρουμε ένα τηλέφωνο στο μέλλον, δεν θα ήταν δωρεάν», λέει η Amazon στο AllThingsD.

Όμως η διάψευση της φήμης αυτής φέρνει άλλη φήμη. Η δήλωση λέει «δεν έχουμε σχέδια να προσφέρουμε ένα τηλέφωνο φέτος», χωρίς να αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα κινητό στο μέλλον.

Η Amazon ήδη κυκλοφορήσει Android tablets που τα πάνε κάπως καλά στο εξωτερικό, και ένα Android smartphone με καλά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή όπως είναι τα tablets της, δεν θα ήταν περίεργη κίνηση.

Αν έχουμε ξανά νέα για Amazon smartphone θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: