Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η AMD Αποκάλυψε Τον Πρώτο Της ARM Επεξεργαστή, Τον Opteron A1100

Ένας νέος παίχτης μπήκε επίσημα στην αγορά των ARM επεξεργαστών και ονομάζεται AMD. Η εταιρία που στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι κατασκευάζει οικονομικούς επεξεργαστές για PC ανακοίνωσε τον Opteron A1100. Ο συγκεκριμένος έχει 8 πυρήνες Cortex-A57 χρονισμένους στα 2+ GHz.

Το chip στοχεύει να βρίσκεται μέσα σε servers υψηλής πυκνότητας όπου είναι πολύ σημαντικό να τρέχουν πολλαπλά threads ταυτόχρονα. Η AMD θα προσφέρει ένα kit για τους προγραμματιστές που τρέχει Linux OS βασισμένο σε μια έκδοση της διανομής Fedora και μέσα σε αυτό βρίσκονται αναγκαία προγράμματα για τους web developers, όπως Apache, MySQL και PHP. Το kit περιλαμβάνει και μία μητρική micro-ATX.

Ο AMD Opteron A1100 επεξεργαστής ενσωματώνει 4MB L2 cache και 8MB L3 cache και υποστηρίζει μέχρι 128GB DDR3 και DDR4 dual-channel RAM. Για αναβάθμιση και συνδεσιμότητα υπάρχουν PCIe 3, SATA 3 και 10 Gigabit Ethernet.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: