Κυκλοφόρησε Το Android 4.4.1 Με Μικρές Βελτιώσεις

Κυκλοφόρησε Το Android 4.4.1 Με Μικρές Βελτιώσεις

Google Nexus 5 hands-on

Η Google κυκλοφόρησε το πρώτο μικρό update για την έκδοση KitKat του Android με αριθμό Android 4.4.1. Αυτό φέρνει μικρές βελτιώσεις και κάποιες διορθώσεις προβλημάτων στο λογισμικό. Οι κάτοχοι του Nexus 5 που θα το πάρουν από τους πρώτους θα δουν μεγάλη διαφορά στη κάμερα, όπως και άλλα πράγματα.

Όπως είπαμε, η κάμερα στο νέο Nexus έχει διορθωθεί. Η εφαρμογή της κάμερας ξεκινάει γρηγορότερα, η αυτόματη εστίαση γίνεται γρηγορότερα επίσης, τα χρώματα και η έκθεση έχουν βελτιωθεί, και υπάρχει μια νέα μπάρα κατά τη λήψη HDR+ φωτογραφιών.

Οι υπόλοιπες διορθώσεις δεν έχουν αποκαλυφθεί σε κάποιο changelog. Οι χρήστες όμως αναφέρουν ότι έχουν δει βελτιώσεις στη κάμερα και στο Nexus 4, επιλύθηκαν προβλήματα με το διαμοιρασμό του ίντερνετ και του Exchange, η οθόνη κλειδώματος στο Nexus 4 έγινε ακόμα πιο διάφανη, και υπάρχουν αλλαγές και στο Power Control Widget.

Όπως πάντα, η ενημέρωση στο Android 4.4.1 θα δοθεί Over-The-Air, δηλαδή θα πρέπει να την κατεβάσεις από το κινητό. Αυτό θα γίνεται σταδιακά, οπότε σε λίγες εβδομάδες όλα τα Nexus θα έχουν ενημερωθεί στο Android 4.4.1 και τα υπόλοιπα smartphone θα πρέπει να περιμένουν από το κατασκευή τους.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.