Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android 4.4.3 KitKat (Build KTU72B) Ήδη Δοκιμάζεται Από Τη Google

Nexus 5 awaits Android 4.4.3

Ενώ οι κατασκευαστές δουλεύουν για να φέρουν το Android 4.4.2 στις συσκευές τους, η Google ήδη δοκιμάζει το update στο Android 4.4.3 KitKat! Η νέα αυτή έκδοση θα έχει το build number KTU72B.

Η πληροφορία έρχεται από τον περίφημο προγραμματιστή LlabTooFeR αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει και πολλά. Στο tweet αναφέρει:

Android 4.4.3 is under testing. Build number is KTU72B. Probably it will fix known camera bug.

Στο «known camera bug» πιθανότατα αναφέρεται στο πρόβλημα της κάμερας του Nexus 5 με το οποίο οι χρήστες βλέπουν αυξημένη χρήση του επεξεργαστή όταν η κάμερα λειτουργεί, η οποία δεν χρειάζεται και κατά συνέπεια καταναλώνει παραπάνω ενέργεια άσκοπα. Η Google υποσχέθηκε να διορθώσει γρήγορα το πρόβλημα στην επόμενη έκδοση του Android, και μάλλον είναι αυτό που διέρρευσε ο προγραμματιστής.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο για το Android 4.4.3 KitKat. Λογικά θα έρθουν και άλλα bug fixes για να γίνει πιο σταθερό το σύστημα αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο. Μόλις έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: