Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξέχνα Το Android 5.0 Ξανά, Έρχεται Το Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat Statue

Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα Android 4.4… KitKat! Οι εργαζόμενοι της Google αποφάσισαν να ονομάσουν την επόμενη έκδοση του Android με το αγαπημένο τους snack, και αφού πήραν την έγκριση από την Nestle το ονόμασαν έτσι. Η συμφωνία τους είναι καθαρά φιλική και έτσι καμία από τις δύο εταιρίες κολοσσούς δεν έδωσε λεφτά.

Η Google ήδη έστησε το αντίστοιχο άγαλμα του Android 4.4 KitKat έξω από τα γραφεία της μαζί με τα υπόλοιπα, με το σώμα του Android να έχει αντικατασταθεί με ένα KitKat. Και τι έγινε με το Key Lime Pie που ξέραμε μέχρι σήμερα; Η αλλαγή στο όνομα έγινε επειδή πολύς κόσμος δεν ήξερε την πραγματική γεύση μίας πίτας λεμονιού και έτσι το ονόμασαν με κάτι πιο γνωστό.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του 4.4, τίποτα δεν έγινε γνωστό. Η ανακοίνωση απλά έγινε για να μάθει ο κόσμος το νέο όνομα και ότι για άλλη μια φορά η έκδοση 5.0 παίρνει αναβολή για μια μικρότερη. Ποιος ο λόγος για βιασύνη άλλωστε; Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πατώντας στη πηγή μπορείς να δεις για το 4.4 KitKat και ένα ιστορικό για όλες τις εκδόσεις του Android που πέρασαν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: