Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat

Δεν έμεινε πολύς καιρός για την κυκλοφορία του Android 4.4 KitKat αφού μαθαίνουμε ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, και είναι λογικό τώρα να έχουμε διαρροές.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν το Nexus 4 να τρέχει το 4.4 και μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε αλλαγές στα εικονίδια που έγιναν επίπεδα, η μπάρα με τα τρία βασικά κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης γίνεται ημιδιαφανές όταν ο χρήστης βρίσκεται στην αρχική οθόνη, υπάρχει ανανεωμένη εφαρμογή για τα Μηνύματα ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο γραφικό περιβάλλον και τέλος υπάρχει και ανανεωμένη εφαρμογή τηλεφώνου.

Το Tech Community με τη σειρά του θα προσπαθήσει να αποσπάσει πληροφορίες για το 4.4 από το οκταπύρηνο HTC One που σύντομα θα λάβει και αυτό την έκδοση 4.4 ώστε να δουν αν όλα τρέχουν σωστά. Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: