Το HTC HD2 Επιστρέφει Με Android 5.0 Lollipop

Το HTC HD2 Επιστρέφει Με Android 5.0 Lollipop

Μπορεί τα περισσότερα κινητά να μην έχουν αναβαθμιστεί στο Android 5.0 Lollipop όμως το HTC HD2 ζει ακόμα και τρέχει το ‘γλειφιτζούρι’. Το Lollipop έγινε port από το XDA Senior Member μέλος macs18max.

Για όσους δεν γνωρίζετε το θρυλικό HD2, είναι ένα κινητό της HTC με Windows Mobile 6.5, που ανακοινώθηκε το 2009. Έχει μια 4.3-ιντσών οθόνη που τότε θεωρούταν γιγαντιαία, 800 x 480 ανάλυση, περίπου 500MB ελεύθερη RAM και τροφοδοτείται από έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz (Qualcomm Scorpion). Οι προγραμματιστές το λάτρεψαν και όλο αυτό το διάστημα έχει τρέξει όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά, με εξαίρεση πάντα της Apple – η λίστα περιλαμβάνει Android από το 2.2 Froyo μέχρι το 5.0 Lollipop (συν το λογισμικό του Nokia X), Ubuntu, MeeGo, Sailfish, Windows RT, Windows Phone και Firefox OS.

Η νέα ROM για το Lollipop στο HTC HD2 χρησιμοποιεί το 3.0.101 kernel και είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Με εξαίρεση την οθόνη και τον ήχο, τίποτα άλλο δεν δουλεύει. Παρόλα αυτά ο macs18max υπόσχεται να συνεχίσει την ανάπτυξή της, οπότε αν είστε κάτοχος ενός HD2 μπορείτε να μεταβείτε στο thread και να διαβάσετε οδηγίες για την εγκατάστασή της.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.