Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έχετε Nexus; Έτσι θα εγκαταστήσετε το Android 7.0 Nougat σήμερα

Το Android 7.0 Nougat κυκλοφόρησε επίσημα και φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι και η πανεύκολη εγκατάστασή του χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με υπολογιστή και προηγμένες γνώσεις εγκατάστασης του Android. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως θα εγκαταστήσετε σήμερα το Android 7.0 Nougat, χωρίς να περιμένετε εβδομάδες μέχρι να έρθει η σχετική ειδοποίηση στο κινητό.

Καταρχάς, θα πρέπει να έχετε μια συμβατή Nexus συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε κάποιο από τα Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C, ή General Mobile 4G που υποστηρίζουν επίσημα την νέα έκδοση. Παλιότερα Nexus, όπως το Nexus 7 ή το Nexus 5, δεν θα πάρουν την αναβάθμιση.

Εφόσον έχετε ένα από τα τελευταία Nexus θα πρέπει να εγγραφτείτε στο Android Beta Program χρησιμοποιώντας τον Google λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε κατά την ενεργοποίηση του κινητού σας. Έπειτα πρέπει απλά να επιλέξετε το κινητό ή το tablet σας που θέλετε να λάβει το Nougat και να πατήσετε «Join Beta.»

Η Google αναφέρει ότι θα χρειαστούν έως και 24 ώρες μέχρι να λάβετε την σχετική ειδοποίηση στη συσκευή σας για την εγκατάσταση του Android 7, όμως το The Verge αναφέρει ότι θα εμφανιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μόλις λάβετε την ειδοποίηση βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί σε WiFi δίκτυο και φορτίστε το Nexus σας για να είστε σίγουροι ότι είναι όλα εντάξει. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη της αναβάθμισης, η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα και θα αποκτήσετε την τελευταία έκδοση του Android πρώτοι απ’ όλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: