Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android 7.0 Nougat: Ξεκίνησε η κυκλοφορία στα Nexus

Η Google ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του Android 7.0 Nougat ολοκληρώθηκε και οι συσκευές της σειράς Nexus θα αναβαθμιστούν πρώτες στη νέα έκδοση. Οι περισσότεροι χρήστες θα λάβουν την αναβάθμιση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και μόνο λίγοι θα αναβαθμιστούν σήμερα.

Συγκεκριμένα, το Android 7.0 Nougat θα κυκλοφορήσει για τα smartphones Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6 και General Mobile 4G, για τα tablets Nexus 9 και Pixel C, καθώς και για το Nexus Player. Να σημειώσουμε ότι οι επίσημες αναβαθμίσεις για το Nexus 5 τελείωσαν, επομένως δεν θα λάβει το Nougat.

Το Nougat διαθέτει πολλά νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη και κάνουν το λειτουργικό ακόμα πιο ανταγωνιστικό, όπως παράθυρα εφαρμογών (split-screen multi-windows), βελτιωμένες ειδοποιήσεις, 72 νέα emojis και βελτιωμένη λειτουργία Doze για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης, από του χρόνου, τα κινητά με Nougat θα υποστηρίζουν την VR πλατφόρμα Daydream της Google.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: