Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android for Work: Το Πρόγραμμα Που Θα Βάλει Το Android Στις Επιχειρήσεις

Η Google λάνσαρε το νέο πρόγραμμα Android for Work για να πείσει τους επιχειρηματίες να φέρουν το Android στις επιχειρήσεις. Όπως είναι λογικό, το επιχείρημα Android for Work δουλεύει καλύτερα με το Android 5.0 Lollipop και η Google έχει κλείσει συνεργασίες με διάφορες μεγάλες αμερικάνικες εταιρίες για να το κάνει πραγματικότητα. Στις εταιρίες αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι BlackBerry, Cisco και Adobe.

Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα θα προστεθούν διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα βοηθήσουν τους επιχειρηματίες στη μετάβασή τους στο Android. Προστέθηκαν τα Work Profiles στο Lollipop τα οποία διαχωρίζουν το προσωπικό με το επαγγελματικό προφίλ του χρήστη (όσοι έχουν Android 4 θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Android for Work), μπορούν να εγκατασταθούν εφαρμογές από το τμήμα IT της εταιρίας οι οποίες κρυπτογραφούνται αυτόματα, μέσω του καταστήματος Google Play for Work μπορούν να κατέβουν νέες εφαρμογές για επιχειρήσεις που έχουν εγκριθεί από το τμήμα IT και τέλος θα υπάρχει μια σουίτα επαγγελματικών εφαρμογών (με email client, εργαλεία επεξεργασίας κειμένου/υπολογιστικών φύλλων/παρουσιάσεων, υποστήριξη Exchange και Notes, επαφές και ημερολόγιο) προ-εγκατεστημένη.

Μένει να δούμε πλέον αν τελικά οι επιχειρήσεις θα παρατήσουν την αξιοπιστία των BlackBerry και iPhone και στραφούν στο Android. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στη σελίδα του Android for Work.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: