Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android Είναι Δύο Φορές Πιο Σταθερό Από Το iOS

Η τελευταία αναφορά από την εταιρία Crittercism που σχετίζεται με εφαρμογές κινητών υποδηλώνει ότι το Android στην πραγματικότητα είναι πιο σταθερό από το iOS!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Google Απαιτεί Το Λογότυπο Powered by Android Στην Οθόνη Έναρξης Των Android

Η εταιρία μελέτησε το ποσοστό crash-αρίσματος των εφαρμογών στις δύο αντίπαλες πλατφόρμες που κυριαρχούν στην αγορά των smartphone και δημοσίευσε την έρευνα Mobile Experience Benchmark. Σε αυτή την έρευνα αποκαλύπτεται ότι ενώ στα iOS 6, 7.0, και 7.1 τα ποσοστά για μη-αναμενόμενο τερματισμό εφαρμογής είναι 2.5%, 2.1%, και 1.7% αντίστοιχα, στο Android 2.3 τα crash-αρίσματα φτάνουν το 1.7%, ενώ στις εκδόσεις μετά το 4.0 Ice Cream Sandwich το μόλις 0.7%!

Στις συσκευές, έχουμε και πάλι αναπάντεχα αποτελέσματα. Στο στρατόπεδο της Apple το iPhone 5 αποδείχτηκε το σταθερότερο iPhone μέχρι τώρα (και όχι το 5s με τον 64-bit επεξεργαστή) και στο στρατόπεδο της Google με το Android αποδείχτηκαν πιο σταθερά smartphones και tablets αυτά της Samsung, και όχι τα Nexus με stock Android.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: