Στο 59,1% το Ποσοστό Του Jelly Bean Σε Android Συσκευες

Στο 59,1% το Ποσοστό Του Jelly Bean Σε Android Συσκευες

Όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα η Google μας ανακοινώνει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του λειτουργικού της συστήματος Αndroid για τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία αυτά, τον μήνα Δεκέμβρη οι εκδόσεις του Jelly Bean -4.1 4.2 και 4.3- κυριαρχούν στις Android συσκευές συγκεντρώνοντας το 59,1%. Στη δεύτερη θέση έρχεται η έκδοση Gingerbread με ποσοστό 21,2% ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Ice Cream Sandwich που συγκέντρωσε συνολικά το 16,9%. Η νεοφερμένη έκδοση της Google, το Android 4.4 KitKat, δύο μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή της συγκεντρώνει ποσοστό 1,4%. Τα ποσοστά του KitKat ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά φιλοδοξώντας να γίνει η κυρίαρχη έκδοση σε Αndoid συσκευές.

Αναλυτικότερα για τις εκδόσεις του Jelly Bean σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα, Νοέμβριο, ανοδική πορεία είχαν οι εκδόσεις 4.3 και 4.2 όπου τα ποσοστά τους διαμορφώθηκαν από το 4,2% στο 7,8% και από το 12,9% στο 15,4% αντίστοιχα. Μικρή πτώση του ποσοστού της, για πρώτη φορά, η έκδοση 4.1 όπου από 37,4% πλέον κατέχει ποσοστό 35,9%.

Τέλος, τα στοιχεία μας αποκαλύπτουν μικρή πτώση των ποσοστών στην έκδοση 2.2 Froyo -πτώση κατά 0,3% με ποσοστό 1,3%- ενώ η έκδοση 3.2 Honeycomb παραμένει στο 0,1% εδώ και μήνες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε εικόνα τα στοιχεία.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.