Διέρρευσαν Τα Πρώτα Screenshots Από Το Android L

Διέρρευσαν Τα Πρώτα Screenshots Από Το Android L

Τα πρώτα υποτιθέμενα screenshots από το Android L (Lollipop) βγήκαν στη δημοσιότητα χάρη σε ένα χρήστη του Reddit που τα βρήκε στο Chromium Tracker της Google όπου αναφέρονται προβλήματα. Το θετικό είναι πως η σελίδα στο Chromium Tracker αφαιρέθηκε από την εταιρία, μια κίνηση που υποδηλώνει ότι τα screenshots είναι αληθινά.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι προέρχονται από τη πέμπτη έκδοση του Android γιατί στη μπάρα ειδοποιήσεων υπάρχει το γράμμα «L». Αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον επίσης εντοπίζονται, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως ο browser Chrome της Google για το Android δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη όπως κανονικά γίνεται. Αυτό πιθανότατα είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που θα παρουσιαστεί για το Android L θυμίζοντάς μας το Project Hera της Google. Το Project Hera είναι η προσπάθεια της εταιρίας να ενοποιήσει τις πλατφόρμες της – Android OS με Chrome OS και web.

Το Android L / 5.0 αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν και δεν ξέρουμε πολλά για αυτό, τη προηγούμενη εβδομάδα ακούστηκε πως θα ενσωματωθεί το χαρακτηριστικό, που στο εξωτερικό είναι γνωστό ως «Kill Switch», για να καθιστά το κινητό άχρηστο σε περίπτωση κλοπής.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.