Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android Lollipop: Επίσημα Η Νέα Έκδοση Του Android

Η πιο γλυκιά έκδοση της πλατφόρμας

Android Lollipop 5.0

Το Android L που γνωρίσαμε το καλοκαίρι για τους προγραμματιστές πλέον έγινε γνωστό για τους καταναλωτές με την ονομασία Android Lollipop. Ουσιαστικά πρόκειται για την 5η έκδοση του λειτουργικού το οποίο η Google το έχει κάνει να δουλεύει σε ρολόγια, κινητά, tablets, τηλεοράσεις και αυτοκίνητα.

Το Android 5.0 Lollipop είναι το ίδιο τεράστια αναβάθμιση με το iOS 8 της Apple. Όπως λέει και η Apple για το φετινό iOS, είναι μεγάλη ενημέρωση για τους προγραμματιστές αλλά ακόμα πιο μεγάλη για τους απλούς χρήστες. Οι developers θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 5,000 νέα APIs και αυτό θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες και καλύτερες εφαρμογές (κάτι που θα ευνοήσει τους χρήστες), ενώ με το Material Design ο σχεδιασμός του Android αλλάζει δραματικά όψη και γίνεται ακόμα καλύτερος.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Lollipop είναι η βελτιωμένη αυτονομία της μπαταρίας (έως και 90 λεπτά) με προβολή του εναπομείναντα χρόνου για τη πλήρη φόρτιση της, οι βελτιωμένες ειδοποιήσεις, η μεγαλύτερη ασφάλεια με τη προ-επιλεγμένη κρυπτογράφηση δεδομένων από το αρχικό set-up της συσκευής, οι νέες γρήγορες ρυθμίσεις με σύρσιμο από το πάνω μέρος της οθόνης και η υποστήριξη για 64-bit επεξεργαστές. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Lollipop.

Το Android 5 θα έρθει προ-εγκατεστημένο στα νέα Google Nexus 6 και Google Nexus 9. Τα υπόλοιπα Nexus (Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 και Nexus 10), τα κινητά της Motorola (Moto X, Moto G, Moto E, Droid Maxx, Droid Mini και Droid Ultra) και οι Google Play Edition συσκευές θα πάρουν την αναβάθμιση μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες τα One των HTC και OnePlus θα αναβαθμιστούν και αυτά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: