Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android Πλέον Καταλαβαίνει Ελληνικά

Google Nexus 7 3G

Μια σημαντική αλλαγή έγινε στο Android: πλέον το λειτουργικό της Google καταλαβαίνει ελληνικά. Τι σημαίνει αυτό; Πλέον μπορούμε να αναζητήσουμε με τη φωνή μας μέσω της εφαρμογής Google και επίσης μπορούμε να υπαγορεύσουμε κείμενο μέσω του προ-εγκατεστημένου πληκτρολογίου – αυτό μέχρι τώρα γινόταν από λίγα πληκτρολόγια τρίτων προγραμματιστών και από της MLS.

Για να ενεργοποιήσετε τα ελληνικά πρέπει να πάτε στο Settings > Language & Input > Voice Search > Languages και να επιλέξετε το «Ελληνικά (Ελλάδα)». Να σημειώσουμε ότι στο Google app δεν υποστηρίζονται οι φωνητικές εντολές (όπως για ρύθμιση υπενθύμισης) και αν επιλέξετε τα ελληνικά ως κύρια γλώσσα θα χάσετε τη λειτουργία «OK, Google.» Λογικά σύντομα η Google θα ενημερώσει το Google app για την υποστήριξη αυτή. Σε πολλούς χρήστες τα ελληνικά έγιναν διαθέσιμα, όμως κάποιοι αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμα. Η κυκλοφορία γίνεται σταδιακά όποτε άμα δεν είναι διαθέσιμο σε εσάς τότε θα γίνει μέσα σε λίγες ημέρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: