Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android One: Νέα Smartphones Των 50$ Ετοιμάζει Η Google

Την δημιουργία νέων Android smartphone βασισμένα στο πολλά υποσχόμενο Android One project ανακοίνωσε η Google. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας για τη Νοτιοανατολική Ασία, Rajan Anandan, αναφέρει ότι η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο για το Android One τις επόμενες βδομάδες. Τα νέα κινητά τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν στις αγορές της Ασίας, εκεί όπου οι αγοραστική δύναμη βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, σε τιμή των 50 δολαρίων.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει πάρει στα σοβαρά το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο έχει ως στόχο την διανομή, σε οποιαδήποτε αγορά, φθηνών Android smarthphones που θα προσελκύσουν στην εταιρία εκατομμύρια νέους χρήστες. Οι συγκεκριμένες συσκευές διαθέτουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που πληρούν τις προδιαγραφές της Google και φυσικά είναι δεδομένες οι μελλοντικές αναβαθμίσεις του λογισμικού και γενικώς η οποιαδήποτε στήριξη από την εταιρία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: