Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Πρώτα Κινητά Του Android One Ανακοινώνονται Στις 15/9

Google September event

Η Google έστειλε προσκλήσεις στο Τύπο της Ινδίας για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 15 Σεπτεμβρίου σχετικά με το Android. Το θέμα για το οποίο θα μιλήσουν είναι οι πρώτες συσκευές στο πρόγραμμα Android One.

Το εγχείρημα Android One της αμερικάνικης εταιρίας έχει σκοπό να διαδώσει περαιτέρω το Android και να το κάνει καλύτερο στις φθηνές συσκευές με κόστος λιγότερο από €75. Η Google έχει συνεργαστεί με παρόχους και κατασκευάστριες εταιρίες, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Karbonn, Spice και Micromax, για να επιτύχει το σκοπό της. Οι συσκευές θα τρέχουν το stock Android και θα αναβαθμίζονται στις νεότερες εκδόσεις του Android όπως τα Nexus, δηλαδή άμεσα.

Όλες οι συσκευές στο πρόγραμμα One σχεδιάζονται από τη Google και κουβαλάνε αξιόλογα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, το πρωτότυπο μοντέλο της Micromax (παρουσιάστηκε τον Ιούλιο από τη Google) διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, υποδοχή για δύο SIM και microSD και ραδιόφωνο. Η τιμή του θα είναι κάτω από $100. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κάποιο κινητό με χαρακτηριστικά και τιμή όπως του Moto E της Motorola από ασιατική εταιρία, αλλά απίθανο θα είναι να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Πηγή: NDTV Gadgets

Μοιράσου το με τους φίλους σου: