Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Αποστολές Των Android Smartphone Έφτασαν Τις 800 Εκ. Το 2013

Η εταιρία IDC έδωσε στην δημοσιότητα μια έρευνα που αφορά των αριθμό των smartphone που δόθηκαν στην αγορά το έτος 2013. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, οι αποστολές έφτασαν τις 1 δισεκατομμύριο συσκευές σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Όπως είναι αναμενόμενο, δύο πλατφόρμες κυριάρχησαν και εκτόξευσαν τον αριθμό των smartphone στην αγορά, το Android και το iOS. Συνολικά, οι δύο αυτές πλατφόρμες άγγιξαν το 95.7% των συνολικών αποστολών, ενώ συγκεκριμένα οι αποστολές των Android smartphones έφτασαν τα 800 εκατομμύρια το 2013.

Ωστόσο, η IDC τονίζει πως παρόλο που οι εταιρίες επιμένουν να σπαταλούν υπέρογκα ποσά στη διαφήμιση των κορυφαίων smartphone τους, οι περισσότεροι αγοραστές προτιμούν τις χαμηλότερες σε κόστος συσκευές. Για του λόγου του αληθές, η εταιρεία ερευνών αναφέρει ότι η αγορά των smartphones με κόστος κάτω των 200 δολαρίων σημείωσε μεγάλη αύξηση, φτάνοντας το 42.6% των συνολικών πωλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι από τα 800 εκατομμύρια αποστολές Android smartphones, τα 430 εκατομμύρια ήταν οικονομικότερες συσκευές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: