Τα Android Tablets Ξεπέρασαν Το iPad Για Πρώτη Φορά

Τα Νέα Amazon Kindle Fire HDX Και Kindle Fire HD 2013 Ανακοινώθηκαν

Amazon Kindle Fire HDX 7 Android tablets

Με τόσα Android tablets που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ήταν απλά θέμα χρόνου να ακούσουμε αυτή την είδηση: τα Android tablets ξεπέρασαν το iPad!

Μια πρόσφατη έκθεση από την εταιρεία ερευνών αγοράς ABI Research, δείχνει ότι οι Android-βασισμένες συσκευές ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα tablet της Apple για πρώτη φορά στο 2ο τρίμηνο του 2013, ενώ η μέση τιμή πώλησης του iPad έχει πέσει κοντά στο μέσο όρο της αγοράς tablet.

Ο ανώτερος διευθυντής Jeff Orr είπε χαρακτηριστικά πως «τα μικρότερα tablets της τάξης των 7-ιντσών είναι τελικά η πλειοψηφία των αποστολών.» Με αυτό εννοεί ότι ο κόσμος προτιμάει τα μικρότερα tablets και για αυτό οι περισσότεροι αγοράζουν αυτά. Οπότε δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως το iPad mini οφείλεται για το 60% των πωλήσεων των iPad!

Η Apple τώρα θα ανακοινώσει τα νέα της tablets, iPad 5 και iPad mini 2, ενώ δεν έχουμε κάποια μεγάλη κυκλοφορία Android tablets και έτσι ίσως στο τελευταίο τρίμηνο του έτους να δούμε ξανά αύξηση των πωλήσεων των iPad. Λέτε να καταφέρουν να διατηρήσουν τη πρώτη θέση τα Android tablets;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.