Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Android, Το Προϊόν Τεχνολογίας Με Τη Ταχύτερη Ανάπτυξη

Android Chart up 300

Η Asymco έκανε μια ανάλυση που θα χαροποιήσει τους fan του Android και της Google – το Android εκτός από το δημοφιλέστερο λειτουργικό κινητών είναι και το προϊόν τεχνολογίας με τη ταχύτερη ανάπτυξη!

Συγκεκριμένα, μέσα σε 5 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του, πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε αντίθεση με το iOS που συγκέντρωσε 700 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε 5.5 χρόνια. Οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι των δύο λειτουργικών αυτών είναι το Symbian με 450 εκατομμύρια χρήστες σε 11 χρόνια, το BlackBerry με 225 εκατομμύρια χρήστες σε 10 χρόνια και 9 μήνες, και το Windows Mobile με 72 εκατομμύρια χρήστες σε 7,5 χρόνια που έγινε Windows Phone.

Μαζί με το Android είναι το Facebook και αυτά τα δύο τα ακολουθάνε τα iOS, BlackBerry, Windows Phone, Symbian, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, AOL, iPod και NetScape. Όλα με εκατομμύρια χρήστες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: