Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Έγινε 5 Χρονών

Android HTC G1

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2008 το HTC G1 ανακοινώθηκε και έγινε το πρώτο Android smartphone σε μαζική παραγωγή, ενώ ένα χρόνο πριν είχε παρουσιαστεί επίσημα η πρώτη έκδοση του Android στο Open Handset Alliance από τη Google.

Πριν 5 χρόνια στην κορυφή ήταν το iPhone OS (αργότερα έγινε iOS) και η RIM που αργότερα έγινε BlackBerry και τώρα κυνηγάει τα Windows Phone για να τους κλέψει τη τρίτη θέση. Όμως η τεράστια επιτυχία του ανοιχτού κώδικα Android βοήθησε στην κατασκευή πάρα πολλών και δυνατών συσκευών οι οποίες συνθλίψαν τα BlackBerry, όμως δεν κατάφεραν να εκθρονίσουν το iPhone από τη πρώτη θέση στις ΗΠΑ.

Ο Der Smith της Google αναφέρει:

Ανησυχούσα ότι 50 3G κινητά θα παρέλυαν το νέο 3G δίκτυο της T-Mobile. Αρχικά συνδέσαμε τα μισά σε Wi-Fi δίκτυο και κάναμε την πρώτη δοκιμή. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμασταν έτοιμοι να αλλάξουμε τον κόσμο.

Τώρα το Android θα το βρεις σε εκατομμύρια κινητά, εκατομμύρια tablets, στα γυαλιά της Google, σε τηλεοράσεις και γενικότερα σε οποιοδήποτε υπολογιστή υπάρχει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: