Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

To Android Wear Σύντομα Θα Υποστηρίζει iOS Συσκευές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog The Verge, η Google δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη του Android Wear με σκοπό πολύ σύντομα να υποστηρίζει iOS συσκευές. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν και να συγχρονίσουν το smartphone τους με οποιαδήποτε έξυπνο ρολόι που ενσωματώνει το λογισμικό της Google.

Οπωσδήποτε ευχάριστα νέα για τους iOS χρήστες, καθώς δεν θα είναι πλέον αναγκασμένοι να σπαταλήσουν μια μικρή περιουσία αγοράζοντας το έξυπνο ρολόι της Apple, αφού θα έχουν τη δυνατότητα χωρίς κανένα πρόβλημα να επιλέξουν ένα από τα πολλά smartwatches με Android Wear της αρεσκείας τους. Ένας επιπλέον λόγος είναι φυσικά ο χρηματικός, καθώς το οικονομικότερο μοντέλο, το Apple Watch Sport ξεκινάει από τα 349 δολάρια, την στιγμή που με αυτά τα χρήματα μπορείς να αποκτήσεις κάποιο κορυφαίο και όμορφο έξυπνο ρολόι με Android Wear.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google θα φέρει την υποστήριξη των συσκευών της με τις συσκευές της Apple, αφού για τα έξυπνα γυαλιά Google Glass είχε δημιουργήσει την αντίστοιχη εφαρμογή MyGlass για iOS.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: