Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Angry Birds 2: Κυκλοφόρησε Με Νέες Λειτουργίες

Η Rovio μετά τα Angry Birds, Angry Birds Space, Angry Birds Rio, Angry Birds Friends, Angry Birds Seasons, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Go!, Angry Birds Transformers, Angry Birds Fight! και Angry Birds Stella κυκλοφόρησε έναν νέο πρωτότυπο τίτλο, το Angry Birds 2. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για τη συνέχεια του πρώτου τίτλου που όπως είναι λογικό διαθέτει νέες λειτουργίες για ένα πιο έντονο παιχνίδι.

Στο Angry Birds 2 έχουν προστεθεί νέα πουλιά, δυνατότητα να αναμετρηθείς με φίλους μέσω Facebook ή με άλλους παίχτες στον κόσμο για να ανέβεις πρώτος στη leaderboard, πρέπει να πολεμήσεις με bosses, μπορείς να ρίξεις spells, έχουν προστεθεί πολλά επίπεδα σε μια πίστα και ανεμιστήρες σε μερικές πίστες που φυσάνε τα πουλιά για να αλλάξουν κατεύθυνση. Το παιχνίδι είναι δωρεάν για λήψη αλλά προσφέρει αγορές για διάφορα πρόσθετα – μπορείτε να το κατεβάσετε για Android (Google Play) και iOS (App Store) και αργότερα θα κυκλοφορήσει για Windows Phone.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: