Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Εταιρίες Κινητής Τηλεφωνίας Αποκτούν Νέο Κοινό Αντικλεπτικό Σύστημα Για Smartphones

Τα κινητά τηλέφωνα σήμερα σαν smartphones έχουν αποκτήσει τεράστια αξία, και εκτός από ακριβά έχουν προσωπικά δεδομένα που δεν πρέπει να πέσουν σε λάθος χέρια. Ευτυχώς χάρη στις πολλές δυνατότητες μπορούν να εντοπιστούν και να ασφαλιστούν άμεσα.

Έτσι οι μεγαλύτερες εταιρίες που σχετίζονται με την κινητή τηλεφωνία συμφώνησαν να αποκτήσουν ένα κοινό σύστημα κατά των κλεφτών. Apple, Samsung, Google, HTC, Microsoft, Huawei, Motorola, Nokia, Verizon, AT&T, T-Mobile και Sprint από το 2015 θα έχουν ένα κοινό αντικλεπτικό σύστημα με το οποίο όταν η συσκευή έχει κλαπεί μπορεί ανά πάσα στιγμή με εντολή να καθαρίσει τη μνήμη της από τα προσωπικά δεδομένα ή να κλειδωθεί με έναν κωδικό κλειδώματος και το μόνο που θα είναι εφικτό να κάνει είναι έκτακτες κλήσεις. Επίσης η κλεμμένη συσκευή δεν θα γίνεται να χρησιμοποιηθεί ξανά στο μέλλον.

Οι Apple (iOS/OS X), Google (Android) και Microsoft (Windows Phone) προσφέρουν από μόνες τους τέτοια εργαλεία με παρόμοιες εντολές αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να γίνει ξεχωριστή ενεργοποίηση. Ευτυχώς από τον Ιούλιο του 2015 αυτά θα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά για τα κινητά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: