Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

AOC C3583FQ: Νέα κυρτή οθόνη, πιο καθηλωτική από ποτέ

Το μοντέλο AOC C3583FQ στις 35 ίντσες, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 160 Hz και άκρως εντυπωσιακή καμπυλότητα 2.000 χιλιοστών

Η AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, παρουσιάζει τη νέα  κυρτή gaming οθόνη 160 Hz που καθηλώνει πλήρως τους χρήστες σε μία συναρπαστική εμπειρία gaming, streaming, παρακολούθησης ταινιών και όχι μόνο – την AOC C3583FQ. Οι gamers βιώνουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης όταν αισθάνονται ότι περιβάλλονται από τον εικονικό τους κόσμο. Αυτό ακριβώς κάνει η AOC C3583FQ, με ακτίνα 2.000 χιλιοστών είναι πιο κυρτή από τις άλλες συμβατικές κυρτές οθόνες, παρέχοντας στους gamers ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο δράσης.

Η συναρπαστική αυτή νέα εμπειρία συμπληρώνεται από τον εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης των 160 Hz, την τεχνολογία Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync™, με λειτουργικότητα σε εύρος από 45 ως 160 Hz) και την ανάλυση Wide Full HD (2560 x 1080 pixels), που έχει ως αποτέλεσμα μία ιδιαίτερα ομαλή εμπειρία gaming χωρίς σκίσιμο της εικόνας, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει δύο HDMI (MHL) θύρες και δύο εισόδους DisplayPort σε αλυσιδωτή σύνδεση, ακολουθώντας έτσι τα σύγχρονα πρότυπα συνδεσιμότητας.

Περισσότερα χαρακτηριστικά για μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία

Η νέα οθόνη είναι εξοπλισμένη με MVA panel που προβάλει βαθύτερο μαύρο και υψηλότερη αντίθεση 2000:1. Έτσι σε σύγκριση με τα TN panels, ενισχύονται όλοι οι τύποι περιεχομένου ενώ παράλληλα διατηρείται ο γρήγορος χρόνος απόκρισης των -4 ms. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας χρωμάτων  gaming, η φωτεινότητα και η αντίθεση βελτιστοποιούνται ακόμα περισσότερο ειδικά για παιχνίδια. Επιπλέον, η μεγαλύτερη γωνία θέασης των 178° είναι ιδιαίτερα άνετη, τόσο για το χρήστη όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τη δράση σε LAN parties ή άλλες εκδηλώσεις. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα ισχυρά ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και οι υποδοχές ήχου.

AOC C3583FQ rear view

Η AOC C3583FQ θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο του 2016 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €799.

Περισσότερες πληροφορίες για την κυρτή gaming οθόνη AOC C3583FQ θα βρείτε εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: