Οι Οθόνες AOC Και Philips Πετυχαίνουν Για Άλλη Μια Φορά Υψηλά Αποτελέσματα Στην Ευρωπαϊκή Αγορά

Philips Smart All-in-One: Οι Νέες Οθόνες Με Android

Παρά το απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον σε ορισμένες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης και τη δύσκολη αγορά του κλάδου της πληροφορικής γενικότερα, η AOC και η MMD, brand license partner των οθονών Philips, δραστηριοποιήθηκαν με επιτυχία στην περιοχή. Τόσο η AOC όσο και η MMD είναι θυγατρικές εταιρίες της TPV, κορυφαίου κατασκευαστή οθονών στον κόσμο.

Με μεγαλύτερο από 17% μερίδιο αγοράς, η AOC και η Philips κατέχουν από κοινού τη νούμερο 1 θέση στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Σε ένα περιβάλλον αγοράς που εξακολουθεί να είναι γεμάτο προκλήσεις, τα δύο brands μαζί αύξησαν το μερίδιο αγοράς τους περίπου 20% κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

“Το 2015 ξεκίνησε με δυσκολία για τη βιομηχανία της πληροφορικής. Η συναλλαγματική ισοτιμία του δολαρίου και η οικονομική αβεβαιότητα δημιούργησαν μια αδύναμη αγορά για όλους τους παίκτες. Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να λάβουμε κάποια μέτρα για τις δύο μάρκες μας, τις οθόνες AOC και Philips, συνεχίσαμε με τη στρατηγική μας, που είναι η εστίαση στις καινοτομίες, όπως η 40” 4K οθόνη μας, και οι ανάγκες των πελατών μας”, λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος ΕΜΕΑ AOC και MMD, αποτελέσματα που αποδεικνύονται από τα τελευταία στοιχεία της αγοράς σύμφωνα με την εταιρία αναλύσεων Context. “Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε τροχιά ανάπτυξης και αποδίδουμε καλύτερα από ότι η αγορά στο σύνολό της, αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας καρποφορεί”, προσθέτει ο Thomas Schade.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.